Terug naar nieuwsoverzicht

Black Light Toernooi

Op de laatste vrijdag van het jaar werd de sporthal omgetoverd tot een schitterend schouwspel van kleur en licht. Het Black Light toernooi stond op het punt te beginnen. Bij binnenkomst kreeg elke deelnemer een muntje voor een gratis drankje uit de kantine en een lot voor de loterij. Rond kwart over zeven was het zo ver, de lichten werden gedimd en de fluorescerende lijnen op de baan lichtten op.

Het toernooi trok deelnemers van alle leeftijden en niveaus, van ervaren senioren tot enthousiaste junioren. De koppels werden willekeurig samengesteld, wat zorgde voor een spannende mix van ervaring en jeugdige energie op de baan. De eerste partijen gingen van start, en al snel vulde de hal zich met het geluid van rackets die tegen de shuttle klapten en het gelach van enthousiaste deelnemers. Het timen van de shuttle, bleek soms een ware uitdaging in het donker.

Na elke partij van tien minuten was er een kleine onderbreking, waarin de volgende speelronde werd aangekondigd. Na zo’n drie partijen was er een kleine pauze om een drankje en bittergarnituur te nuttigen. De loterij zorgde voor extra opwinding tussen de rondes. Iedereen had een kans om leuke prijsjes te winnen. De spanning in de lucht was voelbaar terwijl de lotnummers werden omgeroepen, en de gelukkige winnaars werden beloond met applaus van hun medespelers.

Het was een geslaagde avond vol sportiviteit, enthousiasme en plezier. Dank voor alle vrijwilligers die hebben meegeholpen in het klaarzetten van de sporthal en speciale dank voor onze jeugdtrainer Dennis Geerlink.