Junioren

De junioren bij BC Netwerk vallen in de categorie 8 t/m 17 jaar. De groep is onderverdeeld in subgroepen zodat de club de spelers kan voorzien in meer persoonlijke begeleiding, kwaliteit en trainen op eigen niveau. Er wordt altijd tussentijds bekeken of er een herverdeling van de groepen nodig is (na overleg).

De verdeling van de groepen is gemaakt op basis van leeftijd, maar ook op vaardigheid. Mocht een speler jonger zijn dan 11 jaar, maar de vaardigheden goed beheersen, dan wordt in overleg met de trainers de beslissing gemaakt om hem/haar naar groep 2 te verplaatsen. In beide groepen is ruimte voor nieuwe spelers, dus kom badmintonnen bij BC Netwerk! De subgroepen zijn als volgt:

Groep 1 (pupillengroep) 18:00-19:15
Spelers oefenen voor de basisvaardigheden o.b.v. Dennis Geerlink en Sonja Enters ondersteund op aanwezigheidsbasis door Serge Swerissen en Wim Roelofsen.

Groep 2 (jeugdgroep) 19:15-20:30
Spelers beheersen de basisvaardigheden o.b.v. Dennis Geerlink en Joost van Cleef, met eventueel incidentele ondersteuning door Wim Roelofsen.

Groep 3 (gevorderde jeugd) 20:30-21:30
Trainen mee met de senioren competitiespelers/competitietraining (o.b.v. trainer Ronald Osinga)

De training bestaat uit leuke en leerzame oefeningen om naast de basistechniek ook het spel naar een hoger niveau te tillen. Door afwisselende oefeningen wordt zowel aandacht besteed aan de individuele slagen als aan het spel in teamverband.

Vind je het als ouder/verzorger fijn om aanwezig te zijn bij de lessen? Dat is geen probleem, er is een ruime tribune aanwezig in de sporthal.

Wanneer je graag jeugd-competitie wilt spelen (wedstrijden zijn veelal op zondag, +- 14 wedstrijden in het jaar), streven wij er als BC Netwerk naar om hiervoor ruimte te maken, door een een of meerdere teams samen te stellen.

Twijfel jij nog? Kom gerust een keertje kijken! Je bent van harte welkom. Je mag zowel kijken als meedoen en er zijn rackets vanuit de club te leen. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar bcnetwerkede@gmail.com met de datum waarop jij graag wilt langskomen.

Gratis racketactie

Word jij lid van onze gezellige club? Dan krijg jij een gratis racket bij aanmelding!