Terug naar nieuwsoverzicht

Het competitieseizoen zit erop

Het competitieseizoen 2023 – 2024 zit er voor de senioren op! Inmiddels zijn de laatste inhaalwedstrijden gespeeld en is de balans opgemaakt. De afgelopen maanden hebben vier senioren teams van BC Netwerk hard gestreden in de bondscompetitie. Dit seizoen hadden we voor het eerst een team in de derde divisie. Daarnaast hadden we een team in de vierde divisie en in de achtste divisie. Sinds lange tijd hadden we weer een herenteam dat deelnam aan de competitie. Zij hebben een geweldig resultaat bereikt en zijn zelfs kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd!

Naast de vier teams in de bondscompetitie, hebben ook twee teams deelgenomen aan de najaarscompetitie. Ook zij hebben hard gestreden en uitdagende wedstrijden gespeeld. Door een wijziging in de jeugdcompetitie, speelt de jeugd nog wedstrijden t/m maart. De eindstanden zullen later volgen.

Als club zijn wij trots op de hoeveelheid leden die hebben deelgenomen aan de competitie. Ook dit jaar is het animo gegroeid, dat is ontzettend fijn om te zien.

Een volledig overzicht van alle eindstanden vind je hieronder (zie ook onze competitiepagina voor de links naar alle gedetailleerde uitslagen):

BC Netwerk 1
Mike van Gulik
Valentin Bordoux
Jarne Oostenbrug
Marieke Oudshoorn
Polly Patteela Prathumars

BC Netwerk 2
Dennis Geerlink
Peter Hendriks
Daniel Soei
Anneloes Haagsman
Anna-Lena Meijer
Tessa Hullegein

BC Netwerk 3
Kasper Gielkens
Mark Osinga
Ineke Wijdeveld
Karin Vinke

BC Netwerk M1
Martijn Wams
Praktik Kulkarni
Amritpal Singh
Jesse Schootstra

BC Netwerk GV1
Michael Vergeer
Walter van der Heijden
Paola Klepke
Sonja Enters

BC Netwerk GD1
Sander Sebregts
Michel van Kleinwee
Daphne van Beckhoven
Sylvana Broos