Terug naar nieuwsoverzicht

We gaan weer van start

De zomervakantie ligt voor de meesten van ons (bijna) achter ons. Dus weer de hoogste tijd voor een mailtje met de nodige huishoudelijke mededelingen. We hopen iedereen vanaf aankomende maandag weer op de club te zien.

Aankomend seizoen 2023/2024
Gelukkig kunnen we, op een paar uitzonderingen na, weer op de maandag-, woensdag-, en vrijdagavond spelen in De Peppel. Maar let op, ivm GGD-vaccinaties moeten we een aantal keer uitwijken/aanpassen. Bekijk het zaalrooster voor de actuele data/tijden.

Wijziging in de woensdagavond – ook jeugd
Voorheen werd er op woensdag vanaf 19.00 uur getraind/vrij gespeeld door senioren. Senioren zijn op woensdag nog steeds van harte welkom, maar vanaf 20.00 uur. Martijn verzorgt dan weer training en nadien kan er vrij gespeeld worden. Van 19.00 tot 20.00 uur geeft Martijn, met begeleiding van Karin, training aan jeugd die zich daarvoor hebben opgegeven. Vrijdagavond blijft de vaste (grote) training voor alle jeugd, maar voor jeugd die dit wil (er zijn nog een paar plekjes) is er een tweede speelmogelijkheid gecreëerd. Ontzettend fijn dat dat is gelukt. 

Twee uitzonderingen 

1.Vrijdag 25 augustus spelen we eenmalig in ‘T Riet. En alle jeugd start om 18.45 uur. We starten het seizoen feestelijk, dus zorg dat je er bij bent.

2. Maandag 28 augustus hebben we maar 1/3 van de Peppel, ivm een GGD-vaccinatie. Er is die avond geen training. Er kan dus wel gespeeld worden, maar houd er rekening mee dat je mogelijk langer moet wachten. Helaas had Sportservice geen andere oplossing beschikbaar.

Competitie
Meer informatie over de competitie, wordt door Anna-Lena rechtstreeks aan de competitie-spelende leden gestuurd. Maar mocht je graag een wedstrijd komen bekijken? Je bent van harte welkom. Dit jaar spelen we de competitie in verschillende zalen, maar ook de aanvangstijden verschillen. Dus ook hiervoor, bekijk het zaalrooster om teleurstellingen te voorkomen.