Lid worden

Kennismaken

Ervaar zelf of onze badmintonvereniging bij jou past. Je kunt gratis 3x volledig vrijblijvend meespelen en/of -trainen. Daarna beslis je of je lid wilt worden van de club. Op deze manier krijg je eerst een goede indruk van de sport, mensen en de vereniging.

Kom langs en speel mee

Je bent van harte welkom om eens langs te komen en mee te spelen. Voor volwassenen is dat op maandagavond om 19.00 uur en voor jeugd op vrijdagavond – afhankelijk van de leeftijd – om 18.00 of 19:00 uur. Zorg dan dat je fijn zittende (sport)kleding draagt en passende zaalschoenen bij je hebt. Een racket kun je van de vereniging lenen. Laat je het even weten als je langskomt? We zien uit naar je komst.

Contact

We waarderen het als je je de eerste keer even aanmeldt via een e-mail naar bcnetwerkede@gmail.com. Wil je voordat je langskomt eerst meer informatie? Stel je vragen dan gerust per e-mail, app, of bel (bij voorkeur buiten werktijden) naar 06-21322879 (voor senioren leden (18+)) of 06-43088342 (voor junioren (18-)). We helpen je graag verder.

Kosten en inschrijfformulier

Ben je er klaar voor om lid te worden van de club? Download dan hier het inschrijfformulier. Het is vanwege de incasso belangrijk dat je dit formulier invult en voorziet van een originele handtekening (dus niet digitaal).

Contributie

Inschrijfgeld (éénmalig)€ 15,00 
Junior (t/m 17 jaar)  € 85,00Per 5 maanden
Senior (vanaf 18 jaar) € 100,00 Per 5 maanden
Bijdrage voorjaars-/najaarscompetitie € 25,00 Per competitie
Bijdrage jeugdcompetitie€ 25,00  
Bijdrage regio/bondscompetitie€ 50,00 
Clubshirt€ 30,00

De contributie wordt per 5 maanden voldaan door middel van incasso in februari en in september.
Uitsluitend kan gebruik worden gemaakt van automatische betaling.

De drempel zo laag mogelijk

Solidariteit en dat iedereen volwaardig mee kan spelen vinden we heel belangrijk. Daar proberen we ook als club ons steentje aan bij te dragen.

Speciale behoefte?

Zowel kinderen als volwassenen met een spreekwoordelijk rugzakje zijn binnen onze club van harte welkom. Laat ons in dat geval weten hoe wij zo goed mogelijk rekening met je kunnen houden of welke begeleidingsvraag jij hebt.

Contributie zo laag mogelijk

Een laag inkomen hoeft geen belemmering te zijn om lid te worden van onze club. Via de gemeente Ede kun je – binnen bepaalde inkomensgrenzen – volledige compensatie van de jaarlijkse contributie aanvragen. Ook doen we er alles aan om de contributie voor onze leden zo laag mogelijk te houden.

Goed materiaal

Nieuwe jeugdleden ontvangen na inschrijving gratis een racket van de club. Gebruik van goede plastic shuttles zijn voor alle leden bij het lidmaatschap inbegrepen. Zo weten de ouders en de club zeker dat ieder kind over gedegen spelmateriaal kan beschikken.

Pesten = no go

Gelukkig komt het nagenoeg niet voor binnen onze club. Maar pesten of ander ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Mocht jou binnen de club iets zijn overkomen wat niet door de beugel kan of waar je je onprettig door voelt? Bespreek dat met de trainer, een bestuurslid of onze vertrouwenspersoon.

Clubshirt

Wanneer leden een clubshirt willen hebben, dan dient deze tegen een kostprijs van € 30,- zelf aangeschaft te worden. Meer info over een clubshirt of bestelling plaatsen kan via een van de bestuursleden.

En meer…

Meer dingen over onze club weten? Lees ons beleidsstuk eens door.