Lid worden

Vind je het leuk om te sporten en nieuwe mensen te leren kennen? Dan is onze badmintonvereniging zeker iets voor jou!

Waarom badminton?

– Badminton is een snelle en actieve sport. Het is erg goed voor je conditie, coördinatie en je verbrandt de nodige calorieën – ook altijd mooi meegenomen natuurlijk!
– Badminton is een individuele en een teamsport. Je bent vrij om enkel-, dubbel- en/of mixpartijen te spelen.
– Badminton is een fijne en gezonde manier om te ontspannen.

Waarom BC Netwerk?

– Bij BC Netwerk spelen mensen van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een beginner bent of een gevorderde (competitie)speler, we hebben iedereen wat te bieden.
– Onze gediplomeerde badmintondocenten helpen jouw spel, indien gewenst, naar een hoger niveau.
– Na het sporten samen gezellig wat drinken in onze kantine.
– We zijn als enige badmintonvereniging in Ede aangesloten bij Badminton Nederland. Je kunt dus ook competitie spelen en deelnemen aan toernooien.
– Je speelt de eerste drie keer gratis mee. Daarna is er de mogelijkheid lid te worden van onze club.

Kennismaken?

Je bent van harte welkom om eens langs te komen op een speelavond (bij voorkeur maandagavond) en mee te spelen. Gelieve je komst aan te kondigen via een mailtje naar bcnetwerkede@gmail.com. Wie zien je dan graag tegemoet.

Als je meer informatie wilt of jezelf op wilt geven als lid, neem dan contact op met ons secretariaat, op telefoonnummer 06-21322879.

Gratis racket actie voor de junioren

Groot nieuws! Netwerk is dit seizoen flink aan het groeien! Dit merken we als club bij zowel de senioren als de junioren. Als vereniging zijn we bezig om te kijken naar verbeteringen om hierop te anticiperen. Één van deze veranderingen is met ingang van februari 2018 in gang gegaan. Waar tot voor kort een grote groep met junioren tegelijkertijd trainden op vrijdagavond, is deze nu opgesplitst in twee groepen.

Hiermee verbeteren we de kwaliteit, omdat de trainers hun aandacht beter verdelen over de junioren. De verdeling van de groepen is gemaakt op basis van leeftijd, maar ook op vaardigheid. Mocht een speler jonger zijn dan 11 jaar, maar de vaardigheden goed beheersen, dan wordt in overleg met de trainers de beslissing gemaakt om hem/haar naar groep 2 te verplaatsen. In beide groepen is ruimte voor nieuwe spelers, dus kom badmintonnen bij BC Netwerk en ontvang een gratis racket bij aanmelding!