Terug naar nieuwsoverzicht

Update juni 2022

Eindejaarstoernooi, meld je aan

Onlangs stuurde Bob de uitnodiging om mee te doen aan het eindejaarstoernooi. Dit toernooi is voor alle leden, dus ook jeugd. Fijn om te zien dat er heel wat aanmeldingen zijn, maar we sluiten graag met een zo groot mogelijke groep af. Dus kom je ook gezellig mee shuttelen op 9 juli? Meld je dan aub zo snel mogelijk aan, zodat we hier met de organisatie (en inkoop) rekening mee kunnen houden. 

Woensdagavond in andere zaal

Met ingang van het nieuwe seizoen zal de woensdagavond in een andere zaal (Maandereng) gespeeld gaan worden. Dit om de Basketbalvereniging tegemoet te komen. Zij kunnen dan heel de Peppel gebruiken. De speeltijden en invulling van de woensdagavond blijft verder ongewijzigd. 

Bestuurswissel

Al bekend was dat Joost en Wouter na de volgende ALV (datum volgt later, ergens oktober/november) het bestuur gaan verlaten. Ook Bob heeft aangegeven zijn taken graag over te dragen. Gelukkig hebben we Anna-Lena en Anneloes bereid gevonden om het bestuur te komen versterken. Zij worden de aankomende periode wegwijs gemaakt en zullen zich dan ook verkiesbaar stellen tijdens de ALV, net als de rest van het zittende bestuur.

Laatste speeldatum 21/22

Op vrijdag 8 juli 2022 is de laatste speelavond van het seizoen. Op 9 juli sluiten we gezellig af met een toernooitje.

Start seizoen 22/23

Op maandag 29 augustus 2022 gaan we weer van start. Zet je het alvast in de agenda?