Terug naar nieuwsoverzicht

Badminton, het seizoen start weer

Start seizoen, niet 29 maar 31 augustus.

Voor de zomervakantie heeft iedereen maandag 29 augustus in de agenda gezet, als eerste speelavond van het seizoen. Helaas, de eerste speeldatum is woensdag 31 augustus. De GGD heeft maandag 29 augustus de zaal nodig vanwege een vaccinatieronde. Dat geldt ook voor 20 en 24 februari. Deze data is er geen badminton. Dat betekent dat woensdag 31 augustus, vrijdag 2 september en maandag 5 september de eerste speeldata van het seizoen zijn. Op korte termijn verwachten we ook de jaarkalender op de website met speeldata en tijden weer actueel te kunnen maken, dus houd die in de gaten.

Clubkleding

Net als ieder seizoen is het ook mogelijk om weer clubkleding te bestellen van het merk Stanno (Kleur zwart, bedrukking wit op borst en rug. (zie afbeelding). Wij hebben passhirts binnen de vereniging. U betaalt het shirt vooraf. Na de bestelling volgt er een mail waar gevraagd wordt het juiste bedrag over te maken naar de rekening van BC Netwerk. De bestelling wordt pas definitief zodra het geld is overgemaakt. Wel besteld en niet betaald = geen shirt.  

Kosten per shirt zijn:
– Senior (23,- euro)
– Junior (22,50 euro)
LET OP: Eerste shirt voor competitiespelers jeugd wordt vergoed door de vereniging

Jeugd algemeen

De jeugd start weer met trainen op vrijdag 2 september. Groep 1 van 18.00 – 19.00 uur en groep 2 van 19.00 – 20.00 uur. In de bijlagen van deze e-mail ziet u onder andere de speelschema’s training en competitie. Zo weet u in welke groep en (eventueel) team uw kind is ingedeeld.

Competitie spelende jeugd

Aansluitend op de jeugdtraining wordt op vrijdag 2 september om 20.00 uur door Dennis en Serge een informatiebijeenkomst verzorgd in het kader van de competitie (start in de week van 17 september). Vooral voor de ouders/verzorgers van de jeugd die competitie speelt is het belangrijk om hierbij aanwezig te zijn. U wordt wegwijs gemaakt in wat competitie spelen voor uw kind (en dus ook voor u) inhoudt, wat van ouders wordt verwacht en u kunt vragen stellen. We gaan er daarom vanuit dat u er bent. Mocht u echt verhinderd zijn, laat dit Dennis dan alstublieft op tijd weten via dgeerlink@gmail.com of 06-43088342.

Speelt uw kind competitie en heeft hij/zij nog geen clubshirt gepast? Regel dit alstublieft op 2 september en geef ons de maat door, zodat we de shirts kunnen bestellen.

Input voor Algemene Leden Vergadering (ALV)

Traditioneel binnen onze club is de ALV in november. Egbert, onze secretaris, is druk met het afronden van de financiën van afgelopen jaar en in oktober zal de kascontrole plaatsvinden. De financiën, (her)benoemen van de bestuursleden en andere zaken zullen in de ALV worden besproken. Het moment om mee te praten en te denken. In een volgende mail ontvangt u een uitnodiging met bijbehorende stukken voor de ALV. Maar heeft u nu vragen of zaken die u graag op de agenda heeft? Laat het ons weten.

We hopen iedereen weer te zien. Jou ook!

Afgelopen jaar was, wederom door corona, een gek jaar. We denken dat we daarom best een heel aantal leden de tweede helft van het seizoen weinig of niet hebben gezien. Zonde, want de club is van ons allemaal. Natuurlijk kunnen we niet in de toekomst kijken of en tegen welke eventuele beperkingen we dit jaar aan gaan lopen. Maar wel hopen we dat iedereen weer met frisse moed aan het seizoen start en we weer met een grote groep kunnen shuttelen.