Terug naar nieuwsoverzicht

Spanning en lol bij paastoernooi juniorengroep 2!

De jeugdspelers van de juniorengroep 2, trainend op de vrijdagavond van 19:15 – 20:30,  spelen inmiddels al enkele weken in de nieuwe samenstelling. Het niveau van spelen begint al aardig te verbeteren. Vandaar dat wij als jeugdtrainers het tijd vonden om eens te kijken hoe de onderlinge verschillen nu zijn. Daarom hebben we voor de juniorengroep 2 een paastoernooi verzorgd, waarbij ons bestuur van BC Netwerk een heerlijke chocolade verrassing ter beschikking heeft gesteld. In totaal werden op vrijdag 30 maart, de avond voor het paasweekend,  maar liefst 5 wedstrijden gespeeld. De verzamelde punten geven daarmee netjes aan hoe de onderlinge verschillen zijn tussen de aanwezige jeugdleden. En die zijn verbazingwekkend klein, wat wij een prachtig resultaat vinden van de nieuwe opzet in training geven.

Om hier en daar te voorkomen dat er te veel dubbele wedstrijden gespeeld zouden worden, mengden zelfs de jeugdtrainers zich in de wedstrijden. Uiteraard met een aangepast speelniveau en puntenaantal om het eerlijk te houden. Daarnaast waren er door iedereen extra punten te verdienen zodra men op de recent geleerde backhandslag een punt wist te maken. Hiermee werden de wedstrijden extra spannend en waren wij verrast door de goede resultaten die behaald werden. Naast alle lekkere chocolade presentjes en de foto die gemaakt is, zijn er ook 2 winnaars aan te wijzen, namelijk: Bij de dames was het Mandy Chin die de hoogste score wist te behalen. Van harte gefeliciteerd namens je jeugdtrainers! En bij de heren was het spannend tot het laatst, maar kunnen we melden dat het Wim Roelofsen was die de hoogste score van de avond behaalde. Ook jij van harte gefeliciteerd namens je jeugdtrainers!

We hopen later in het seizoen nog een toernooi te kunnen organiseren, zodat iedereen weer een nieuwe kans krijgt om te winnen. Alhoewel meedoen altijd belangrijker is!