Terug naar nieuwsoverzicht

Paastoernooi juniorengroep 1 een succes!

Op vrijdagavond 30 maart werd voor de juniorengroep 1 (18:00 – 19:15) een paastoernooi geregeld door de jeugdtrainers. Dit werd, mede door een gulle sponsoring van het bestuur van BC Netwerk, een geslaagde avond met voldoende chocolade paaseitjes voor zowel spelers als kijkende ouders. Om iedereen een eerlijke kans te geven moesten de spelers tegen verschillende andere spelers spelen. Dus door middel van een willekeurige trekking van nummers, werden de junioren de gehele avond aan andere spelers verbonden om zo punten te verzamelen. Omdat er maar liefst 5 wedstrijden gespeeld moesten worden, gaven de uiteindelijke scores goed aan wie gezien mag worden als de besten van het paastoernooi.
En zoals beloofd, zouden de jeugdtrainers de namen van de 3 beste heren, en de 3 beste dames vermelden in het verslag van het paas toernooi. Dus hier de beloofde namen: Winnaar bij de heren is geworden Hylke Ietswaart, maar hij werd op de voet gevolgd door Thierry Dumas en Flip van der Meer. Goed gedaan heren!
En bij de dames was het ook spannend. De top 3 zat maar 15 punten uit elkaar. Kortom, een zeer spannende strijd die tot de laatste wedstrijd gespeeld moest worden. Maar de uiteindelijke uitslag bij de dames is geworden: Anda Oppedijk, maar zoals gezegd zaten Isa Koevoets en Lisa Koeman haar kort op de hielen. Goed gedaan dames!
Door de gulle sponsoring van het bestuur was er voor iedereen een heerlijke chocolade verrassing, aangezien iedereen super zijn best heeft gedaan! Na het maken van de foto was het dan echt tijd om aan het paasweekend te beginnen.
Tot een volgend toernooi!