Terug naar nieuwsoverzicht

Zomerstop

Seizoen 2023-2024 zit er alweer op! We kijken terug op een mooi seizoen met ontzettend veel sportplezier. Met hoogtepunten zoals mooie prestaties in de competitie en veel nieuwe leden van verschillend niveau. Daarmee zijn we als club in omvang en in de breedte gegroeid. Het jaar hebben we ontzettend leuk afgesloten met een zeer geslaagd introductie-toernooi en het jeugduitje. 

Wanneer aankomend seizoen precies start weten we nog niet zeker, maar dat zal waarschijnlijk 19, 23 of 26 augustus zijn. We hopen asap duidelijkheid van Sportservice te krijgen. Houd de kalender goed in de gaten want die passen we aan zodra er meer bekend is.

Veel dingen blijven zoals ze waren, maar er zijn een paar wijzigingen m.i.v. het nieuwe seizoen:

– Er is voor de gevorderde senioren op vrijdagavond training van september / maart. Olaf Bijlsma verzorgt de training.

– Woensdagavond wordt een vaste vrijspeelavond voor recreante senioren. Er is 1/3 zaal beschikbaar. De training op deze avond is vervallen.

Verschillende clubs in de omgeving bieden de mogelijkheid tot zomerbadminton. In ieder geval in Achterveld, Veenendaal, Barneveld en Wageningen weten we van die optie. Dus wil je in de zomer lekker blijven spelen? Neem daar gerust een kijkje. Meestal is het betalen per keer dat je komt.

Dan rest ons niets anders dan iedereen een fijne zomervakantie te wensen. Tot in het nieuwe seizoen!