Terug naar nieuwsoverzicht

Terugblik op een gezellig introducé-toernooi

Gisteravond vond het introducé-toernooi plaats. Om 19:15u stonden maar liefst 38 koppels in de startblokken klaar om leuke partijen te spelen. Op 9 banen werden telkens partijen van 12 minuten gespeeld met af en toe een pauze tussendoor.

De koppels bestonden enerzijds uit een vast lid van BC Netwerk en anderzijds een meegenomen introducé, bijvoorbeeld een kennis, familielid, buurman/vrouw, collega, vriendin etc. Je speelde diverse partijen met je vaste partner tegen telkens een ander koppel. Had je weleens gebadmintond op school, op vakantie of zelfs nog nooit een racket aangeraakt, dat was geen probleem! Het toernooi stond met name in het teken van een leuke en gezellige avond!

Aan het einde van de avond, omstreeks 22:00u, werden in de sportkantine prijzen voor diverse categorieën uitgereikt. Zat het qua puntentelling even niet mee, dan maakte je alsnog kans op leuke prijzen zoals bijvoorbeeld ‘koppel met de oudste deelnemer’ of ‘koppel met de meest gemiddelde/modale score’. Na de prijsuitreiking is nog lekker na geborreld!