Terug naar nieuwsoverzicht

Team2 is kampioen!

Afgelopen zondag is het tweede team van BC Netwerk kampioen geworden in de hoofdklasse! Het team, bestaande uit Tessa Hullegien, Anna-Lena Meijer, Maartje van der Knaap, Peter Hendriks en Dennis Geerlink leverde daarmee een knappe prestatie.

Tot en met de laatste wedstrijd was het nog even spannend, want waar BC Netwerk en Smashing (uit Wijchen) de eerste plek met elkaar afwisselende tijdens het seizoen was het BC Netwerk die op het eind genoeg punten wist te pakken om de nummer 1 positie over te nemen in de poule. Team2 won met 7-1 van Mariken. Dat betekende dat Smashing een 6-2 overwinning moest behalen op Iduna om eerste te kunnen blijven staan. Zij wisten echter niet te overtuigen en bleven op een 4-4 gelijk spel hangen.

Door deze prestatie mag team2 de slotwedstrijden spelen in Amersfoort. Deze vinden plaatsen in het laatste weekend van februari. Aankomend seizoen komen ze uit in de vierde divisie.

De overige teams van BC Netwerk wisten knap te handhaven en komen volgend jaar, afhankelijk van actuele wijzigingen binnen de Bond, uit in dezelfde klasse/divisie.