Terug naar nieuwsoverzicht

Grote opkomst inloopavond en -middag

Afgelopen maandagavond 6 oktober en woensdagmiddag 8 oktober, organiseerde BC Netwerk een inloopavond en -middag voor mensen die graag eens een keer zouden willen kijken of badminton wat voor hun is. Op de maandagavond was er gelegenheid voor senioren om eens langs te komen en junioren waren uitgenodigd om de woensdagmiddag mee te draaien.
En met succes, want er waren maar liefst 4 banen nodig voor de recreantentraining op de maandagavond. De opkomst was overigens heel divers. Zo waren er mensen die vroeger als eens hebben gebadmintond en competitie hebben gespeeld, maar ook mensen die nog niet eerder hebben gebadmintond bij een club.
In de training werd aandacht besteed aan de beginselen van badminton (zoals het op een juiste wijze vasthouden van het racket) en werden diverse slagoefeningen gedaan. Na de recreantentraining zorgde BC Netwerk ervoor dat er gelegenheid was voor iedereen om met elkaar leuke partijen te spelen. Op die manier konden de nieuwe mensen ook contact maken met de vaste leden en andersom.
Bij de junioren op de woensdagmiddag mocht het ook niet ontbreken aan inzet, motivatie en plezier. Dit resulteerde in leuke oefeningen waarbij alle kinderen erg hun best deden. Ook werden er leuke contacten gemaakt.
De eerst volgende inloopdagen zijn op:

Senioren (vanaf 18 jaar): maandag 10 november (19:30u)
Junioren (tot 18 jaar): vrijdag 14 november (18:30u)
Junioren (tot 12 jaar): 12 november (14:30u)

Ben jij niet in de gelegenheid om op een van deze dagen langs te komen, maar zou jij toch graag eens willen kijken of badminton iets is voor jou? Kom dan gerust eens langs op onze speeldagen:

Senioren (vanaf 18 jaar): iedere maandag (19:00u en om 19:30u start de recreantentraining)*
Junioren (tot 18 jaar): iedere vrijdag (18:30u)
Junioren (tot 12 jaar): iedere woensdag (14:30u)
*Behalve 13 oktober i.v.m. ledentoernooi

Je bent niet alleen welkom om te komen kijken, maar het zou leuk zijn als je ook wilt meespelen (rackets hebben wij te leen).