Terug naar nieuwsoverzicht

Een terugblik op het competitieseizoen

Met de laatste competitiewedstrijd achter de rug kunnen we tevreden terugkijken naar de uitslagen van alle teams. Een tweetal teams zijn kampioen geworden, een aantal hebben gehandhaafd en een aantal teams konden degradatie helaas niet voorkomen. Ondanks dit laatste, was het een leerzaam seizoen en zijn er goede stappen gemaakt.

Daarnaast hebben we met alle teams ook onderling weer veel plezier gehad. Plezier is iets wat altijd bovenaan staat bij Netwerk. Zeker de thuiswedstrijden zijn dan ook erg gezellig! Natuurlijk zorgt ook het publiek, welke ook dit seizoen weer veel aanwezig was, voor een goede en motiverende sfeer!

Netwerk 1 (4e divisie – plaats 8)
Ons eerste team van Netwerk heeft een uitdagend seizoen gehad. Al vanaf het begin had het team te maken met meerdere blessures. Ondanks het blijven knokken voor iedere punt, heeft dit er uiteindelijk voor gezorgd dat het team is gedegradeerd naar een klasse lager. Het goede nieuws is dat inmiddels de meeste spelers weer grotendeels fit zijn.

Netwerk 2 (hoofdklasse – plaats 2)
Voor het tweede team was het dit seizoen vooral een seizoen van consistentie. Met name in de mixen werden veel punten gepakt. Het team heeft gedurende het seizoen rond de 4e plaats gestaan. Naarmate het einde in zicht kwam wisten ze toch nog op belangrijke momenten punten te pakken, waardoor ze verzekerd waren van een mooie tweede plaats. Of dit alsnog genoeg is voor promotie zal in de komende maanden duidelijk worden.

Netwerk 3 (2e klasse – plaats 1)
Het derde team van Netwerk is dit seizoen kampioen geworden! Al vanaf het begin werden veel punten gepakt. Met een directe concurrent die ook veel punten wist te pakken, werd het seizoen zeker op het eind nog even spannend. In welke klasse dit team volgend uit komt is gezien de wijzigingen in de competitie structuur (vanuit de Bond) vooralsnog onduidelijk. Spelers die momenteel kampen met een blessure in dit team wensen wij een spoedig herstel toe!

Gefeliciteerd Gulliver, Mark, Joike, Morach, Patricia en Anneloes!

Netwerk 4 (3e klasse – plaats 8)
Voor het vierde team van Netwerk was het dit jaar een uitdagend, maar ook zeker leerzaam jaar. Dat het uitdagend zou worden om veel punten te pakken was bekend. Voor een aantal spelers lag de lat qua niveau wat hoger. Ondanks dat er bijna iedere wedstrijd wel een aantal punten werden gepakt (met name in de singles van de dames), was dit aantal helaas niet genoeg om te blijven handhaven.

Netwerk J1 (O17-Mix klasse 1 – plaats 5)
Het eerste jeugdteam van Netwerk wist dit seizoen zich te handhaven met een mooie vijfde plaats. Bijna iedere wedstrijd wist het team wel een aantal punten te pakken, met daarbij een mooie uitschieter van een 8-0 bij Druten thuis. Kortom een goed en vooral stabiel seizoen.

Netwerk J2 (O15-Mix klasse 1 – plaats 1)
Met een mooi afgerond puntenaantal van maar liefst 100 punten is het tweede jeugdteam van Netwerk overtuigend kampioen geworden! Het was een leerzaam seizoen, waarbij met name in de singles veel punten zijn binnengehaald. Daarnaast heeft het team ook nog eens teams van grotere clubs als Amersfoort en Smashing achter zit weten te houden.

Gefeliciteerd Tom, Rens, Sanne en Enna!

Netwerk J3 (O17-Mix klasse 2 – plaats 4)
Ook het derde jeugdteam van Netwerk wist een mooie stabiele plaats in de poule te veroveren. Met de teams van Elst en Castellum was het bekend dat het een uitdagend seizoen zou worden. Zowel bij de thuis- als uitwedstrijden wist het team telkens wat wedstrijden te winnen, wat resulteerde in een mooie vierde plaats.

Netwerk J4 (O13-Gemengd klasse 3 – plaats 8)
Het vierde jeugdteam werd dit seizoen geleid door een zestal jonge jongens. Helaas wist het team niet genoeg punten te pakken om degradatie te voorkomen. Wel gaat een groot compliment uit naar dit team! De jongens hebben zich kranig geweerd tegenover hun tegenstanders. Dit was niet altijd makkelijk, gezien de jongens zich in een gemixte poule bevonden waarbij meisjes op die leeftijd vaak al een stukje langer zijn. Dat deze jongens mooie leerzame stappen hebben gemaakt is een ding wat zeker is!