Terug naar nieuwsoverzicht

Jeugdspelers hielden een Paas toernooi op Goede Vrijdag

Bij afwezigheid van onze hoofdtrainer Jos en meerdere jeugdspelers, is er door de overige trainers op Goede Vrijdag een jeugd Paas “toernooi” gehouden. Het bestuur van BC Netwerk had voor de gelegenheid gezorgd voor paaseitjes en een chocolade verrassing achteraf voor iedereen.

Na een korte warming-up werd er door middel van loten de eerste spelers aan elkaar gekoppeld. Maar de trainers van BC Netwerk hadden een verrassing in petto voor de jeugd spelers. Zij deden zelf ook mee om hier en daar de verschillen in ervaring wat te verkleinen. Toch was het voor de trainers af en toe moeilijk om punten te scoren omdat sommige jeugdspelers in de afgelopen maanden stukken beter zijn gaan spelen.

Na 5 wedstrijden mochten de jeugdspelers hun scoreblaadjes inleveren en konden ze bij Mike een heerlijke chocolade verrassing ophalen. Omdat het geen aangekondigd toernooi was, zijn de behaalde punten meer ter indicatie. Dit past ook bij het feit dat sommige jeugdspelers door de vele paaseitjes plotseling slecht waren geworden in tellen 🙂

Hoe dan ook, hier zijn de behaalde punten per speler:

Wim 129
Marit 125
Kirill 154
Jesse 140
Danique 171
Devin 137
Iris 98
Mandy 104
Isa 85
Siem 51
Jeroen 132
Daphne 112
Chris 137
Patrick 90
Hylke 62
Eli 46
Mick 85
Michelle 105
Kevin 98
Mark 160
Yaron 81

Alle trainers gaan ervan uit dat jullie genoten hebben van het Paas toernooi
en aan het einde van het seizoen zullen we opnieuw een toernooi opzetten als
afsluiting van een mooi badminton seizoen.

Een sportieve groet namens de jeugd trainers!