Organisatie

wouter

Voorzitter

Wouter van Minderhout

Mijn naam is Wouter van Minderhout en sinds 2008 ben ik voorzitter van onze vereniging. In het dagelijks leven ben ik papa van Kim (2011) en Bram (2012) en werk ik als projectmanager bij ProRail. Als voorzitter zit ik in ieder geval de ALV en de bestuursvergaderingen voor en verder verdelen we met z’n allen op een handige manier de dingen die gedaan moeten worden. Als bestuur proberen we het iedereen maximaal naar de zin maken zodat men kan vrijspelen, trainen, competitiespelen of wat dan ook.

 

Secretariaat / Penningmeester / Vice-voorzitter

Mark van Solingen

Ik ben Mark van Solingen, in 2003 ben ik begonnen met badmintonnen en ben in 2007 lid geworden van BC Netwerk omdat ik daar ook competitie kon gaan spelen. Nog altijd is BC Netwerk de enige club uit Ede die deelneemt aan de Bondscompetitie.

Buiten het badmintonnen cross ik als Software Consultant het hele land door naar voornamelijk MKB klanten uit de metaalindustrie.

Als Secretariaat / Penningmeester is het mijn voornaamste taak om zowel de ledenadministratie als de financiële administratie bij te houden en te controleren. Wijzigingen of declaraties kunnen worden ingediend via: secretariaatbcnetwerkede@gmail.com

 

Technische commissie / Trainer recreanten / CCP senioren

Joost van Cleef

Mijn naam is Joost van Cleef en ben sinds 2014 verbonden aan BC Netwerk. Ik ben in het dagelijkse leven Purchase/Business Office Manager bij Cellro in Veenendaal. Ik ben getrouwd en we hebben 2 dochters waarvan de jongste ook op onze vereniging zit  Ik heb BC Netwerk leren kennen als gastvrij, betrokken en actief. Iets waar ik me ook voor inzet in de huidige bestuursfunctie. Ik ben de contactpersoon richting de bond en houdt me bezig met afspraken rondom de competitie, zaalhuur, trainers en materiaal. Daarnaast zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden waarbij ik mijn bijdrage zal leveren.

Ondanks mijn korte badminton “carrière” geef ik op de maandagavond en woensdagavond training aan de recreanten. Hierbij proberen we de recreanten de techniek, de spelregels maar ook zeker het spelplezier bij te brengen. Ik ben dus met grote regelmaat te vinden in de zaal. Mocht er wat zijn spreek me gerust aan!

 

Bestuurslid jeugdcommissie / Trainer junioren

Henk Deelen

Na 2 jaar elke zaterdagochtend bij mijn jongste zoon gekeken te hebben naar hoe hij training kreeg, ben ik steeds meer gaan bijspringen op de junioren training, gezien het aantal jeugdspelers enorm toegenomen was. Inmiddels ben ik al een aantal jaar een vaste trainer en vertegenwoordiger van BC Netwerk Ede. Vorig jaar heb ik besloten speciaal voor de jeugdspelers op te komen en mij verkiesbaar te stellen voor hen in het bestuur. Inmiddels hebben we de nodige verbeteringen doorgevoerd in de jeugdtrainingen en zal ik mij samen met de andere jeugdtrainers blijven inzetten voor de jonge jeugdige spelers van BC Netwerk Ede.

 

Coördinator recreanten

Tessa Hullegien

 

Vertrouwens contactpersoon / Trainer recreanten

Sonja Enters

 

Trainer junioren / CPP junioren

Ronald Osinga

 

Trainer recreanten

Dennis Geerlink