Organisatie

wouter

Voorzitter

Wouter van Minderhout

Mijn naam is Wouter van Minderhout en sinds 2008 ben ik voorzitter van onze vereniging. In het dagelijks leven ben ik papa van Kim (2011) en Bram (2012) en werk ik als projectmanager bij ProRail. Als voorzitter zit ik in ieder geval de ALV en de bestuursvergaderingen door en verder verdelen we met z’n allen op een handige manier de dingen die gedaan moeten worden. Als bestuur proberen we het iedereen maximaal naar de zin maken zodat men kan vrijspelen, trainen, competitiespelen of wat dan ook.

 

mike

Vice-voorzitter & competitie contact persoon

Mike van Gulik

Al vanaf mijn 11e jaar, lang geleden in 1996, ben ik lid van BC Netwerk. Badminton bleek voor mij de ideale sport om met veel passie te spelen en door BC Netwerk heb ik er ook nog ontzettend veel vrienden (en mijn vrouw ;)) aan over gehouden! Op mijn 14e ben ik begonnen met (jeugd)competitie om inmiddels al enige jaren in het 1e team BC Netwerk te vertegenwoordig in de bondscompetitie.

Toen ik 18 was, werd mij gevraagd door het toenmalige bestuur om mijn inzet voor de club vanuit een bestuursfunctie te doen. Inmiddels als vice-voorzitter voel ik mij een algemeen bestuurslid die graag betrokken wil zijn in alle aspecten van de club en badminton bij BC Netwerk voor iedereen zo plezierig mogelijk te maken.
Verder ben ik specifiek verantwoordelijk voor technische zaken, zoals de competitie, zaalhuur, materiaalinkoop en trainers.

 

yvette

Penningmeester & secretariaat

Yvette van Minderhout

Ik ben Yvette van Minderhout en sinds 2007 penningmeester van BC Netwerk en dus verantwoordelijk voor de financiën en de begroting van de club. Daarnaast heb ik sinds 2014 het secretariaat en de ledenadministratie op me genomen. Ik vind het leuk om me in te zetten voor deze club vanuit een bestuursfunctie en houd me ook bezig met bijvoorbeeld het organiseren van interne toernooitjes, etc..

 

Trainer gevorderde jeugd en senioren

Gerard Trommelen 

jos

Trainer junioren

Jos Bosschaart

Na twaalf jaar als badmintonspeler van jeugd tot speler in de landelijke badmintoncompetitie heb ik een aantal jaar terug het trainerschap opgepakt. Als docent en badmintontrainer/coach zie ik veel overeenkomsten tussen studenten en spelers. Een ervaring die ik voor al mijn werkzaamheden kan inzetten.

Binnen BC Netwerk verzorg ik de training van de junioren. Als trainer wil ik het beste uit de groep en uit de speler halen. Badmintonnen is niet alleen een shuttle terugslaan, het is omgaan met de keuzes die je op de baan moet maken. Spelers die de basisvaardigheden van het badminton beheersen en de ambitie hebben om competitie te spelen / in te vallen, zijn van harte welkom om aan de competitietraining deel te nemen. Spreek mij gerust aan op één van de speelavonden.

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”
#Benjamin Franklin

 

Trainers recreanten

Joost van Cleef en Suzanne Olthof-Jongbloed

Bij de recreantentraining geven we je een beeld over hoe badminton wordt gespeeld. We leren je de spelregels, de algemene slagen zoals de service, de clear en de drop. Daarnaast leren we je het samenspel bij de dubbel en de mix en leren we je het spelinzicht te krijgen.

Trainen doen we in een groep waarbij we een aantal oefeningen uitvoeren in tweetallen, viertallen of soms met de hele groep. Op deze manier krijg je een leerzame, maar ook gezellige introductie in het badminton.

We hopen je gauw te zien in de sporthal, tot dan!