Welkom

Naar aanleiding van de op 14 december jongstleden aangekondigde maatregelen door de overheid volgen hieronder de consequenties voor ons als vereniging ingaande op 15 december 2020.

Zoals door Mark Rutte al verzocht, gaan wij niet de randjes van de regels opzoeken, maar met gezond verstand accepteren dat beperkingen nodig zijn om het virus eronder te krijgen en zo snel mogelijk weer gewoon te kunnen sporten met elkaar.

Naast de reeds geldende beperkingen aangaande afstand houden etc zijn dit voorlopig de nieuwe regels t/m 15 maart voor BC Netwerk:

1. Alle (trainings)activiteiten voor senioren (18+) op de maandag, woensdag en vrijdag zijn geannuleerd. De zaalhuur wordt gecanceld t/m 15 maart 2021.
2. Alle competitiewedstrijden zowel thuis als uit zijn geannuleerd, voor zowel senioren als jeugd.
3. Ook de jeugdtrainingen (<18jr) op vrijdag tussen 18u en 20:30 zijn geannuleerd.

 

Welkom op de officiële site van badmintonvereniging BC Netwerk, waar je van jong tot oud recreatief en/of in competitieverband kan spelen! De club is in 1987 opgericht en is de grootste badmintonclub in Ede en tevens als enige aangesloten bij de NBB.

Lijkt het je leuk om een keer te komen meespelen, dan kun je gerust een keertje bij ons langskomen op 1 van onze speelavonden. Het bestuur, de begeleiders en vrijwilligers van BC Netwerk zullen je in het begin begeleiden. Tevens bestaat de mogelijkheid om als recreant lessen te volgen (indien je dit wenst natuurlijk). Tijdens deze lessen leer je de beginselen van badminton, zoals basisslagen, het voetenwerk en natuurlijk de spelregels. Mocht je besluiten om lid van onze vereniging te worden, dan zullen wij er alles aan doen om je zo snel mogelijk op te nemen in onze gezellige club.