Welkom

Maatregelen rondom corona

We mogen weer beginnen! Heel fijn, ons nieuwe badmintonseizoen is gestart per 31 augustus! Gezien de situatie willen we graag een aantal maatregelen met jullie delen waarvan we verwachten dat iedereen zich hieraan houdt.


  • Vanuit het beheer van de sporthal zou desinfecties, extra schoonmaak van deurklinken etc. vanaf de buitendeur tot in de zaal geregeld moeten hebben. Er zijn geen looppaden of richtingen aangegeven van en naar de kleedkamers, en er is door het beheer geen limiet gesteld aan het aantal sporters.
  • Bij binnenkomst in de zaal vragen we je je te melden bij het ‘gele hesje’ en je aanwezigheid te laten registreren op de lijst die klaar ligt bij de entree van de zaal.
  • Bij de entree van de zaal en bij elke baan staan desinfectie pompjes: gebruik deze ook!
  • Op de (9) banen kunnen we spelen, maar geen high fives tijdens of na de wedstrijd.
  • Bij het wisselen van de banen, op de tribunes en in de gangen/kleedkamers: houd 1,5 meter afstand.
  • De kleedkamers zijn open, maar douche zoveel mogelijk thuis.
  • Toeschouwers/ouders zijn welkom met inachtneming van deze regels.
  • Blijf je gezonde verstand en algemene regels over afstand en quarantaine gebruiken!

 

Welkom op de officiële site van badmintonvereniging BC Netwerk, waar je van jong tot oud recreatief en/of in competitieverband kan spelen! De club is in 1987 opgericht en is de grootste badmintonclub in Ede en tevens als enige aangesloten bij de NBB.

Lijkt het je leuk om een keer te komen meespelen, dan kun je gerust een keertje bij ons langskomen op 1 van onze speelavonden. Het bestuur, de begeleiders en vrijwilligers van BC Netwerk zullen je in het begin begeleiden. Tevens bestaat de mogelijkheid om als recreant lessen te volgen (indien je dit wenst natuurlijk). Tijdens deze lessen leer je de beginselen van badminton, zoals basisslagen, het voetenwerk en natuurlijk de spelregels. Mocht je besluiten om lid van onze vereniging te worden, dan zullen wij er alles aan doen om je zo snel mogelijk op te nemen in onze gezellige club.